Opnieuw een geslaagde Avondvierdaagse bij NOVA!

21 jun Opnieuw een geslaagde Avondvierdaagse bij NOVA!

Wauw, wat was dat weer leuk! Vorige week liepen ruim 60 jeugdleden en vriendjes en vriendinnetjes de Avondvierdaagse NOVA Edition. Ze liepen vier avonden achter elkaar vijf kilometer onder begeleiding van een aantal enthousiaste ouders.

Woensdag 16 juni begonnen de kinderen vol enthousiasme aan de eerste route. Ook de volgende drie dagen liepen zij zingend door de straten van de gemeente De Bilt. Op zaterdag, de laatste dag, verzamelden alle kinderen zich na het lopen op het korfbalveld om hun welverdiende medaille in ontvangst te nemen. Daarna kon iedereen die gereserveerd had, genieten van een heerlijke snack op het 1,5 meter-terras.

Het waren weer een mooie vier dagen met een hoop enthousiaste kinderen en ouders. Nova is heel blij de kinderen uit de gemeente dit populaire festijn te kunnen bieden. Wie weet volgt volgend jaar een derde editie.

De Avondvierdaagse was niet weer zo’n groot succes geworden zonder de geweldige organisatie door Nici, Michel, Helen, Bianca, Josja en Nynke. Bedankt toppers!

Binnenkort komen de foto’s in dit bericht te staan.