Oproep voor bardiensten!

09 sep Oproep voor bardiensten!

Beste ouders van jeugdleden, spelende en niet spelende leden,

Het aantal mensen dat (ooit) heeft aangeven een bardienst te willen draaien wordt steeds kleiner en de spelende leden spelen vaak rond hetzelfde tijdstip, waardoor het steeds lastiger wordt om de bardiensten op zaterdag bij NOVA in te vullen. Daarom doe ik hierbij een dringende oproep voor hulp achter de bar.

Het helpen achter de bar kan iedereen, het is niet moeilijk. In het kort komt het er op neer dat je een drankje inschenkt, een broodje/tosti maakt en de teams in de rust van drinken voorziet. Je staat er niet alleen voor en je wordt de eerste keer ingewerkt, begeleid en geholpen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met mij (Nici van der Werve), kantinenova@outlook.com of 06-25522979.

Je kunt ook gelijk hier klikken, dan wordt het rooster van de bardiensten geopend. Rechts naast de wedstrijden staan de tijden en met een streepje aangegeven hoeveel mensen er per dienst minimaal moeten zijn en nog ingevuld moeten worden.

Heb je vragen of wil je eerst overleggen, neem dan gerust contact met mij op. Ook als je gelijk een datum en tijd wilt doorgeven. Bardiensten worden altijd in overleg gepland.

Zoals jullie kunnen zien zijn er nog veel diensten in te vullen (zeker voor aanstaande zaterdag). Daarom hoop ik op een positieve en snelle reactie.

Hartelijke groet,

Nici