Ouders hebben de toekomst

07 sep Ouders hebben de toekomst

NOVA groeit! Al 2 jaar lang hebben wij met meer dan 50 kinderen de grootste KangoeroeKlup van korfballend Nederland. Het positieve gevolg van deze grote groep kids is dat veel kinderen doorstromen naar onze competitieteams. Door deze enorm snelle groei beginnen er wat groeipijntjes te ontstaan, vooral bij onze vaste vrijwilligers die nu vaak kinderen trainen en coachen, wedstrijden fluiten, bardiensten draaien en in verschillende commissies zitten. Daarom willen wij ons technisch kader verbreden door ouders meer te betrekken als jeugdtrainer/coaches en zo groeipijn te kunnen voorkomen.

Om dit te faciliteren gaan wij de clinic ‘Training geven: de basics’ organiseren bij NOVA. Tijdens deze clinic leren toekomstige trainers de basis van het training geven. Alle oefeningen zijn gericht op training geven aan de jeugd. Plezier en succesbeleving van spelers staan centraal, ook voor jou als trainer/coach. In de clinic komen de volgende onderwerpen naar voren:

  • de basis van een goede training;
  • de warming-up;
  • scoren;
  • gooien en vangen;
  • wedstrijdvarianten.

De datum van de clinic volgt later, maar we willen nu vast inventariseren welke ouders NOVA gaan helpen om te bouwen aan de toekomst. Want NOVA zijn we Samen!

Laat hier aan ons weten of we op jou kunnen rekenen. Heb je vragen, stel die dan gerust via email of door te bellen naar 06-42740007

Dank namens het bestuur!