pasfoto knkv-app controleren | verplicht voor alle leden

20 nov pasfoto knkv-app controleren | verplicht voor alle leden

Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto jij zelf of je kind in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

Niet een vakantiefoto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams. Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd). Het niet uploaden van een goede pasfoto kan resulteren in een boete, dat willen we voorkomen.

Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen (klik op foto).
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen (klik op foto).

 
Dit kan t/m 26 november.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via nova.bilthoven@kvnova.nl.

Alle leden of hun ouders kunnen een eigen privacy niveau kiezen. Hiermee kan worden ingesteld dat pasfoto’s en/of namen worden afgeschermd voor derden. Ook dit kan worden ingesteld op de hier boven genoemde plek voor het wijzigen van persoonsgegevens.

Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app. Vragen kunnen ook worden gesteld aan de Technische Commissie via tc@kvnova.nl.

 

Dank voor jullie medewerking!
Technische Commissie NOVA