Passief Nova 1 verliest in Vianen

03 feb Passief Nova 1 verliest in Vianen

De korfballers van Nova stonden zaterdag in Vianen tegenover VIKO, een wedstrijd tussen de nummer één en twee van de competitie. Tot een echt duel is het echter nooit gekomen, Nova laakte de strijdlust en de energie om het VIKO ook maar enig moment lastig te maken. Bij een eindstand van 17-10 droop de ploeg van Wouter van Brenk af, met het schaamrood op de kaken.

Vanaf het beginsignaal was het direct duidelijk dat er maar één ploeg op het veld stond die wilde winnen. De snelle 4-0 achterstand werd nog wel verkleind naar 10-8 vlak voor rust, maar overtuigend was het allerminst.

Het tweede bedrijf, daar zal uw verslaggever maar niet al teveel woorden aan vuil maken. VIKO speelde geen geweldige wedstrijd, maar aan Biltse zijde was het echt abominabel. Bij een eindstand van 17-10 kwam er een einde aan het treurspel.

Vergeten, blik vooruit. Nova is nog altijd koploper en heeft het lot volledig in eigen hand. Aankomende week wordt er aangetreden tegen Koveni, om kwart voor twee ’s middags in ’t Veerhuis in Nieuwegein.