Rabo ClubSupport | Stem jij ook op NOVA?

19 sep Rabo ClubSupport | Stem jij ook op NOVA?

Op 4 september is de Rabobank ClubSupport actie weer van start gegaan. Alle leden van de Rabobank worden uitgenodigd om hun stem uit te brengen. Dit doe je door in te loggen in de Rabo-app of op de website

Wat is het?
De Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. De bank helpt verenigingen daarom graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven ze als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst terug aan verenigingen. Als vereniging kun je geld verdienen doordat Rabobank-leden op jou stemmen.

Hoe werkt het?
Ben jij lid van de Rabobank? Dan ontvang jij 3 stemmen voor de Rabobank ClubSupport. Hiervan mag je er 1 op dezelfde vereniging uitbrengen. Ook dit jaar is Nova een samenwerking aangegaan met FC De Bilt. Wij roepen iedereen dan ook op om naast de stem voor Nova, ook een stem te geven aan FC De Bilt en een andere vereniging naar keuze.

Ieder Rabobank-lid in onze regio mag op Nova stemmen! Vergeet dus niet je buren, familie en vrienden te vragen om ook te stemmen. Hoe meer stemmen voor Nova, hoe meer geld wij uit de ClubSupport geldpot verdienen.

Vorig jaar haalden jullie €1.365,12 op voor onze club! Gaan we daar dit jaar overheen? Stemmen kan tot en met 26 september.