Reminder | JAV maandag 11 oktober

02 okt Reminder | JAV maandag 11 oktober

Aan de start van een nieuw korfbaljaar blikken we altijd terug op het afgelopen jaar. Dit doen we tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ook wel JAV). Deze vindt dit jaar weer gewoon plaats in het clubhuis, op maandag 11 oktober om 20.00 uur. We willen alle leden van harte uitnodigen om hier aan deel te nemen. 

Er vindt dit jaar een aantal wijzigingen plaats in het bestuur. Voor deze wijzigingen én voor andere besluiten die tijdens de JAV worden genomen, hebben we voldoende stemgerechtigden nodig. Zorg dus dat je aanwezig bent. Kun je niet aanwezig zijn? Dan verzoeken we je om iemand te machtigen die wel aanwezig zal zijn. NOVA-leden van boven de 16 jaar kunnen op deze manier toch hun stem laten gelden door middel van een vertegenwoordiger.

De officiële uitnodiging voor de JAV volgt binnenkort via de mail. In de mail vind je ook het programmaboekje en het machtigingsformulier.

 

We zien jullie graag op 11 oktober om 20.00 uur in het clubhuis. Voor vragen kun je contact opnemen met onze secretaris Helen Wennekes via nova.bilthoven@kvnova.nl.

Het NOVA-bestuur