Renske van Kempen maakt NOVA bestuur compleet

04 nov Renske van Kempen maakt NOVA bestuur compleet

Renske van Kempen is vanaf heden toegetreden tot het bestuur van NOVA. Binnen het bestuur gaat zij de functie ‘Communicatie’ vervullen. Deze functie is na een aantal jaar van afwezigheid terug. Mede omdat één van de belangrijkste speerpunten voor de toekomst is toegevoegd aan het takenpakket van de functie; Ledenwerving.

Renske was al sinds een aantal jaar onderdeel van de Communicatie Commissie en beheert de NOVA website en social media. Ook heeft zij contact met kranten en andere media. Wij zijn dan ook enorm blij dat Renske nu de stap maakt om aan te sluiten bij het bestuur.

Naast het beheer van de communicatiekanalen van NOVA gaat Renske zich nu vooral richten op ledenwerving. Op korte termijn wordt hier een nieuwe werkgroep/commissie voor in het leven geroepen. Laat het vooral weten als je interesse hebt om daarbij aan te sluiten, alle ideeën zijn welkom!

“Van kleins af aan korfbal ik al bij NOVA. Ik vind het dan ook mooi om in mijn functie binnen het bestuur bij te dragen aan de toekomst van de club.” Aldus Renske.