Resterende trainingen voor 2020 afgelast

14 dec Resterende trainingen voor 2020 afgelast

Helaas, de sporthal moet dicht en dat betekent dat we niet meer kunnen trainen. Het is ons bij NOVA tot nu toe gezamenlijk gelukt om een verspreiding binnen onze vereniging te voorkomen en daar zijn wij uiteraard blij mee. Op dinsdag 12 januari is er weer een persconferentie. Het NOVA-bestuur komt daarna weer met een update of en hoe we de trainingen kunnen hervatten in 2021.

In 2020 zijn de laatste trainingen dus al geweest. We zullen gaan nadenken over of we misschien (voor de jeugd) de eerste weken van 2021 buiten zullen gaan trainen. Daar komen we later op terug.
Voor aankomende vrijdag 18 december stond de aangepaste versie van het kerstgala voor de A en de B op de planning. De Goed Idee Commissie had al veel werk verricht en een mooi programma in elkaar gezet, maar helaas kan dit gala met de nieuwe maatregelen niet doorgaan. De Goed Idee Commissie zal later met een andere datum komen. De oliebollenactie gaat vooralsnog gewoon door; uiteraard met in achtneming van de maatregelen.
Het plan is om op 2 januari online met z’n allen te toosten op het nieuwe jaar. Meer informatie hierover volgt nog.

 

Wij willen graag van de gelegenheid gebruikmaken om nogmaals iedereen te bedanken voor het opvolgen van onze maatregelen en nemen van de verantwoordelijkheid om niet te komen sporten met klachten. Dit heeft er voor gezorgd dat het virus zich niet heeft kunnen verspreiden via NOVA.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Het bestuur