Roely Kuus nieuwe secretaris van NOVA

07 jan Roely Kuus nieuwe secretaris van NOVA

Roely Kuus is per direct toegetreden tot het bestuur van NOVA in de functie van secretaris. Zij neemt daarmee het stokje over van Helen Wennekes die de afgelopen jaren de rol als secretaris heeft vervuld.

Tijdens de afgelopen JAV in oktober 2022 werd al aangekondigd dat Helen haar laatste seizoen als secretaris in ging. Kort daarna diende Roely zich aan als kandidaat. Na een aantal gesprekken was het al snel duidelijk dat Roely met haar jarenlange ervaring als lid én in verschillende vrijwilligersfuncties de ideale persoon was om Helen op te volgen.

Tijdens de nieuwjaarsborrel op 1 januari werd dat ook bevestigd door alle aanwezige leden en machtigingen die unaniem vóór de aanstelling van Roely stemde tijdens de kortdurende Bijzondere Ledenvergadering.

Inmiddels zijn alle werkzaamheden en systemen overgedragen aan Roely en is ze helemaal klaar om te starten. We zijn blij dat Roely, met al haar ervaring, het bestuur komt versterken en danken Helen voor haar inzet in het bestuur de afgelopen jaren.