Save the Date | ALS Lenteloop

28 mrt Save the Date | ALS Lenteloop

Beste Korfballers,

Voor het 6e jaar op rij wordt de ALS Lenteloop in Bilthoven georganiseerd. ALS is een ziekte waarbij je spieren een voor een uitvallen. Er is tot nu toe nog geen werkend medicijn. De ALS Lenteloop geeft een mogelijkheid om aandacht te creëeren voor deze ziekte.

De planning

Vanwege corona zal de lenteloop dit jaar iets anders zijn. Dit jaar kan je tussen 24 mei en 6 juni meedoen met de FunRun van 5 of 10 km, op de dag en tijd die jij wilt. Of je de route loopt of rent, je zult onderweg van alles beleven. Zo voert de route langs markante gebouwen en bijzondere plekken in en om Bilthoven, kun je met je mobiel QR-codes scannen voor extra fun en zal je aan het eind een medaille en bloemen krijgen. Ook zijn er een heleboel extra verassingselementen langs de route!

Op zondag 6 juni sluiten we de Lenteloop feestelijk af met een livestream optreden van o.a. de Hermes House Band. Om het feestje compleet te maken, kun je binnenkort een lekkere BorrelBox bestellen voor 6 juni, waarvan de opbrengst naar de ALS Lenteloop gaat. Zo maken we van het lustrumjaar een sportief én gezellig feestje!

Schrijf je individueel of als team in via www.alslenteloop.nl. Als je je vóór 1 april inschrijft verzeker jij jezelf van een echt Lenteloop-shirt!

Wij hopen dat we jullie daar zullen zien!

Organisatie ALS Lenteloop