Schema bardiensten

05 sep Schema bardiensten

Met de start van het veldseizoen zijn er ook weer een aantal bardiensten die we met elkaar moeten vullen. In dit het takenschema staat wanneer de bardiensten zijn en wie er zijn ingedeeld om ze te draaien. Met elkaar zorgen we ervoor dat de bar open is voor iedereen!

Goed om te weten:

  • Waar mogelijk hebben we (jeugd)coaches niet ingedeeld voor een bardiensten.
  • Nog meer dan voorgaande seizoenen worden ouders ingedeeld voor bardiensten, het kan zijn dat je ook met ouders van een ander team wordt ingedeeld. Wel zo gezellig!
  • Als je een keer geen bardienst kan draaien terwijl je wel ingedeeld bent, verzoeken we je om zelf vervanging te regelen. Is dat gelukt? Geef dat dan door via clubhuis@kvnova.nl.
  • Tot en met de B verwachten we dat een ouder/verzorger van de spelers de bardienst invult. Vanaf de A kunnen de leden zelf achter de bar staan.
  • Dit jaar zijn de seniorenteams ook op naam ingedeeld, met als doel om te voorkomen dat de senioren die al andere vrijwilligerstaken doen niet automatisch ook een bardienst hoeven te doen. Blijkt dit niet te werken, dan zal dit bij het barschema in het voorjaar weer open voor eigen invulling zijn.
  • Iedereen die is ingedeeld, krijgt in de week voor dat de dienst plaatsvindt een herinnering met barinstructie via mail. Deze barinstructies liggen ook bij de bar als naslagwerk.

 

Ben je niet ingedeeld, maar lijkt het je wel leuk om een keer een bardienst te draaien of aan te sluiten in de Kantinecommissie? Stuur vooral een mail naar clubhuis@kvnova.nl. We kunnen altijd extra mensen gebruiken voor achter de bar of bij de verdeling van kantinetaken in de commissie.

Ook voor andere vragen of opmerkingen kun je een mail sturen naar clubhuis@kvnova.nl. We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Alvast bedankt en samen maken we er weer een mooi veldseizoen van!