Sinterklaas bij NOVA

29 nov Sinterklaas bij NOVA

Gelukkig had ook dit jaar de Sint nog even tijd om bij NOVA op bezoek te komen. Samen met zijn twee roetveegpietjes bezocht Sinterklaas op zijn sokken afgelopen zaterdag de sporthal in De Bilt, om bij alle kinderen de training mee te kijken.

Ja u leest het goed! Sinterklaas liep op zijn sokken, want zijn schoenen waren kwijt. Gelukkig vertelde Annemiek samen met de Kangoeroes aan hem dat de schoenen van de Sint bij de kinderen in de klas waren gevonden.

Sinterklaas is een beetje oud en met zijn stramme spieren en zonder schoenen kon hij natuurlijk niet mee trainen met de teams. De pietjes daarentegen wilden maar wat graag laten zien dat ze kunnen korfballen. Ze hadden zelfs een shirt van NOVA aan!

Bijna alle teams hadden een pietentraining voorbereid waarbij er door buizen werd gekropen, koprollen werden gemaakt, cadeautjes in de mand gegooid en over kasten werd geklommen. De Kangoeroes hadden nog drie prachtige liedjes voorbereid. En ook de F’jes hadden goed hun best gedaan en een dansje ingestudeerd. Sint heeft echt genoten van het warme ontvangst bij de jeugd van NOVA.

Ten slotte was er voor iedereen een cadeautje met wat pepernoten.

Ook al was het dit jaar wat anders met Corona op het dak, het was weer een zeer geslaagd feestje! Fijn dat de Goed Idee Commissie dit mogelijk heeft kunnen maken.