Slotdag 2018 | Opbrengst sponsorloop

19 jun Slotdag 2018 | Opbrengst sponsorloop

Op zaterdag 2 juni vond de Slotdag bij NOVA plaats. De dag stond grotendeels in het teken van de geldinzameling voor de speeltuin. ’s Ochtends werden er stukken taart verkocht en auto’s gewassen, in de middag liepen de jeugdspelers een sponsorloop. Iedereen heeft hard zijn of haar best gedaan. Wij mogen wij deze dan ook heel blij mededelen dat het totaal opgehaalde bedrag €2.246,25 bedraagt!

Heel veel dank aan de lopers van de sponsorloop, de taartenbakkers en autowassers voor dit schitterende resultaat. Uiteraard ook veel dank aan de organisatie en diegenen die gesponsord hebben of op een andere manier hun bijdrage hebben geleverd.

Zoals afgesproken zal de opbrengst gebruikt worden voor de aanleg van de speeltuin en wij verwachten dat deze aan het begin van het nieuwe seizoen er zal zijn.

Naast aandacht voor de speeltuin, was er ook aandacht voor alle kampioenen van de afgelopen twee veldseizoenen: F1, E1, D1, A2, A1, Nova 3. De spelers en coaches liepen onder een erehaag van spelers en ouders door om vervolgens een medaille in ontvangst te mogen nemen.

Deze gezellige en succesvolle dag werd met een feest afgesloten. De foto’s van de dag vind je hier.
Organisatie bedankt!