Slotdag NOVA-jeugd 18 juni | Gezellig warm!

19 jun Slotdag NOVA-jeugd 18 juni | Gezellig warm!

De Slotdag voor de jeugdleden en ouders is afgelopen zaterdag bijzonder geslaagd en goed verlopen. Aansluitend werden al onze kampioenen gehuldigd en daarna bedankten we onze vrijwilligers tijdens de vrijwilligersborrel.

Slotdag
Om 12.00 uur begon de Slotdag met allerlei activiteiten. Zo waren er 2 springkussens, een teken- en schminkhoek, een poffertjes- en popcornkraam en nog enkele spelletjes. Alles was heerlijk in de schaduw opgesteld, zodat de kinderen, ouders en begeleiders het goed konden uithouden. Alle kinderen deden enthousiast mee om op hun stempelkaart elke activiteit af te kruisen.

Om 13.00 uur was er ook een mini-tienentoernooi voor ouder en kind. In verschillende poules werden er wedstrijdjes gespeeld. Tussen de activiteiten door gingen er schalen met fruit rond, waar iedereen gretig van smulde. Vooral de watermeloen en aardbeien waren erg in trek.

Rond 14.30 uur konden de kinderen moe, maar voldaan de dag afsluiten met een volle stempelkaart.

Veel dank aan de organisatie voor deze leuke activiteiten.

Huldiging en vrijwilligersborrel
Later op de middag werden de kampioenen van het veldseizoen in het zonnetje gezet. De nieuwe terrasdeuren en ballonnenboog zorgden ervoor dat het een feestelijk moment werd. Voorzitter Steven Bakker had voor elk team een mooi woordje voorbereid.

Vanaf 16.00 uur startte de vrijwilligersborrel*. Iedereen zat gezellig buiten en genoot van een hapje en een drankje. De schalen met hapjes en fruit waren weer top verzorgd door onze sponsor Van der Laan.

*Kon jij niet aanwezig zijn bij de vrijwilligersborrel? Je kunt hier de speech van onze voorzitter Steven teruglezen.