Korfbalmasterz spelregelavond woensdag 27 januari as

24 jan Korfbalmasterz spelregelavond woensdag 27 januari as

Het is weer zover! NOVA organiseert een nieuwe spelregelavond voor o.a. de grote groep junioren die is doorgestroomd. Als je wilt korfballen, heb je namelijk een scheidsrechter nodig. Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd! Daarom zul jij ook af en toe een wedstrijd moeten fluiten voor een ander team. Met deze spelregelkennis heb je meer zelfvertrouwen en plezier tijdens het fluiten van de wedstrijden. De spelregelavond organiseren we ter voorbereiding op het examen.

Wij verwachten daarom dat álle junioren (A1+A2+A3) en senioren die het examen nog niet hebben volbracht, aanwezig zijn. Maar ook overige en niet spelende leden, die graag dit examen willen afleggen of alleen wat meer informatie willen, zijn van harte welkom. Tenslotte is het ook voor ouders een erg leuke en informatieve avond om de spelregels wat beter te begrijpen.


Korfbalmasterz 
Sinds enkele maanden is de wijze van afnemen van het theorie-examen Basisopleiding B (scheidsrechtersopleiding) in een ander jasje gestoken. De theorie wordt aan de hand van videofragmenten en via het internet afgenomen onder de naam ‘Korfbalmasterz’. Op deze site kun je het examen ook op een fijne manier oefenen.

Wij hebben twee specialisten vanuit het KNKV uitgenodigd om iedereen hierin wegwijs te maken. Marcel en Rolien van Eijkelenburg zullen daarom op woensdagavond 27 januari om 19:00 uur in de kantine CASA NOVA, de theorie via ‘Korfbalmasterz’ uitleggen.

Wij zien jullie graag de 27e!