Sportactie | Boek een training bij NOVA

06 okt Sportactie | Boek een training bij NOVA

Heb jij sportzegels verzameld in de AH app tijdens de Sportactie (14 tot en met 27 september)? Dat is mooi! Met een sportzegel kun je namelijk een training boeken bij NOVA. En als dat goed bevalt, verwelkomen we je heel graag nog een keer. 

‘Sport doet iets met je.’ Dat weten we bij NOVA als geen ander. Daarom deed NOVA samen met andere sportclubs mee met de sportactie van NOC*NSF en Albert Heijn. Samen willen we het mogelijk maken om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met verschillende sporten.

Hoe boek ik een training?
Je kunt geen sportzegels meer verzamelen, maar je kunt ze nog wel verzilveren door een training te boeken! Om de training te boeken moet je de AH app op je telefoon hebben staan en je hebben aangemeld voor digitaal sparen in de app. Klik in je AH app op ‘Boek hier je sportlessen’ en proef de sport korfbal. Je kunt trainingen boeken tot en met zondag 25 oktober. Kijk snel welke trainingen je kunt boeken bij NOVA.

Heb je geen zegels verzameld bij AH, maar toch een keer meetrainen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mailtje naar onze gastvrouw Nynke: gastvrouw@kvnova.nl.

NOVA verwelkomt jullie graag.