Staf NOVA compleet met toetreden Fabian Pasman en Cisca Pluim

21 mei Staf NOVA compleet met toetreden Fabian Pasman en Cisca Pluim

We zijn blij te kunnen melden dat met het toetreden van Fabian Pasman en Cisca Pluim de selectiestaf van NOVA voor seizoen 2023 – 2024 compleet is. Eerder dit jaar konden wij al melden dat hoofdtrainer Wim Jansen ook volgend seizoen bij ons blijft.

Fabian Pasman
Fabian is vanaf volgend seizoen de trainer/coach van Nova 2. Hij komt over van Fortissimo A1 en heeft een contract getekend voor 2 seizoenen. In meerdere gesprekken, ook met selectieleden, bleek al snel dat er een goede klik was met Fabian. De afgelopen seizoenen heeft Fabian veel ervaring opgedaan als coach van juniorenteams en heeft hij de nodige trainerspapieren gehaald via het KNKV.

“Fabian wil graag de stap naar het seniorenkorfbal maken. Wij zijn enorm blij dat hij met zijn ervaring en ambitie die stap bij Nova gaat zetten. Met de ervaring van Wim en de ambitie van Fabian hebben wij een trainersduo waar menig korfbalvereniging jaloers op zal zijn”, aldus Jaco Schippers, verantwoordelijk voor de selectiezaken binnen de Technische Commissie van Nova.

Fabian zal zich aan het begin van volgend seizoen nog verder voorstellen.


Voorzitter Steven Bakker en nieuwe trainer/coach Fabian Pasman tijdens het tekenen van het contract.

Cisca Pluim
Cisca is vanaf volgend seizoen onze nieuwe teammanager van de selectie. Daarmee volgt zij Jasper van Rooijen op die eerder had aangegeven te stoppen na een aantal jaar betrokken te zijn geweest. Cisca is geen onbekende bij Nova. Al sinds haar zoon Rogier Pluim in de selectie speelt, is zij er bijna alle wedstrijden als supporter bij. Zowel thuis als uit.

“Met Cisca hebben we een enorm betrokken teammanager die van aanpakken weet. Samen met Wim en Fabian zal zij een belangrijke schakel vormen in de begeleiding van onze selectie. Een rol die haar volledig is toevertrouwd!” vertelt Jaco.

Cisca aan het veld bij de selectie.