START Rabo clubkas campagne!

06 okt START Rabo clubkas campagne!

samenwerking-rabo-clubkas-1Lid van de Rabo-bank? Kom dan nu in actie en stem op NOVA! Rabo Utrechtse Heuvelrug stelt dit jaar weer 100.000 euro beschikbaar aan verenigingen in de regio. Vanaf a.s. donderdag 29 september kan ieder Rabo-lid zijn stem uitbrengen. Stemmen kan uiterlijk tot en met 17 oktober. Uiteraard doet NOVA weer mee aan deze Rabo-actie. Betrokkenen ontvingen al een persoonlijke mail van de Rabo, met informatie hoe zij kunnen stemmen. Ieder lid heeft 5 stemmen, waarvan hij er maximaal 2 aan NOVA kan geven. Nadat alle stemmen zijn uitgebracht op de deelnemende verenigingen, wordt het genoemde bedrag gedeeld door het aantal stemmen.

Stemmen levert geld op
Laat uw stem als Rabo-lid (alleen rekeninghouder zijn is niet voldoende) niet verloren gaan en breng deze snel uit op onze vereniging! Attendeer óók familie, buren en vrienden op NOVA te stemmen als ze in de regio wonen én Rabo-lid zijn. Op 29 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt en weten we welk bedrag NOVA ontvangt.

Samen sta je sterk
Om het resultaat van deze actie te vergroten is opnieuw de samenwerking gezocht met bevriende verenigingen Fraternitas (gymnastiek en turnen) en IJBM (ijsclub). Denk s.v.p. óók aan deze verenigingen, als u de twee NOVA-stemmen heeft uitgebracht.