Steven Bakker is de nieuwe voorzitter van NOVA

19 okt Steven Bakker is de nieuwe voorzitter van NOVA

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering is Steven Bakker officieel aangesteld als voorzitter van NOVA. Hij neemt hiermee het stokje over van Pieter Keuning, die deze functie vijf jaar lang bekleedde.

Een klein jaar geleden gaf Pieter aan dat hij bezig was met zijn laatste jaar als voorzitter. Dit betekende dat het Nova-bestuur op zoek moest naar een nieuwe kandidaat. De overige bestuursleden richtten hun ogen al snel op Steven. Hij was al drie jaar bestuurslid Technische Zaken, is al 27 jaar lid van Nova en kent de vereniging door en door. “Voor mij is het een enorme eer om voorzitter te worden van de vereniging waar ik als kleine jongen ben begonnen.” Steven spreekt al direct één van de aandachtspunten voor het bestuur uit: “De afgelopen jaren hebben we met alle leden de schouders eronder gezet met als resultaat dat we in vier jaar tijd 48% in ledenaantal zijn gegroeid. Aan mij en de medebestuursleden nu de taak om deze groei in goede banen te leiden de komende periode.”

Steven kon rekenen op een enthousiast ‘welkom’ tijdens de ledenvergadering. Oftewel: de Nova-leden zijn blij met hun nieuwe voorzitter!