Stralend oefentoernooi bij NOVA

05 sep Stralend oefentoernooi bij NOVA

‘NOVA lijkt me echt een hele leuke club’, was de reactie van één van onze tegenstanders van het oefentoernooi op zaterdag 4 september. En dat straalden we met z’n allen ook uit. Met 30 wedstrijden, veel teams en tegenstanders, scheidsrechters, lekker eten en prachtig weer was het oefentoernooi een groot succes. Het plezier en enthousiasme spatte er vanaf bij de spelers. En dat is mooi, want volgende week begint de competitie.

De dag begon al vroeg voor de organisatie en vrijwilligers van het oefentoernooi. Om 8.00 uur werd alles klaargezet en werden alle velden klaargemaakt voor een dag met veel wedstrijden. In de ochtend speelden alle jeugdteams een oefenwedstrijd en in de middag speelden de seniorenteams een driekamp. Dat betekende dat ook de Recreanten na een jaar weer een wedstrijd speelden. Erg leuk om te zien hoe enthousiast deze groep is en nog altijd nieuwe leden verwelkomt.

Om iedereen weer op te laden om een wedstrijd te spelen of naar een wedstrijd te kijken, stond er ook genoeg te eten op het menu. Zo waren er panini’s, wraps, wafels en broodjes knakworst. Aan het einde van de dag kwam daar nog een heerlijke barbecue bij.

Kortom: het was een stralend oefentoernooi! Dank aan alle vrijwilligers en commissies die hebben geholpen om deze dag zo succesvol te maken. In het speciaal veel dank aan de organisatie van het oefentoernooi: Annabelle, Nici, Eline, Lotte en Tessa.

Heel veel succes en plezier allemaal met de competitiewedstrijden!

Er zijn veel meer foto’s gemaakt van de wedstrijden. Deze vind je hier.