Tienentoernooi info!

09 mei Tienentoernooi info!

Morgen is het weer zover, Tienentoernooi 2018! Wij hebben weer samen met de feestcommissie en Annemiek een hele mooie dag georganiseerd. Het weer konden we helaas niet beïnvloeden, maar gelukkig hoeven we niet in deze hitte te korfballen 😉
Hier vinden jullie de poule-indelingen en het wedstrijdschema. Let op er zijn verschillende aanvangstijden. De senioren/A en de D/E Jeugd beginnen om 12.00. De B/C Jeugd en de F-Jeugd om 13.00 en de Kangoeroes beginnen om 14.00.

Nog een paar belangrijke punten:

– De winnaar geeft direct na de wedstrijd de uitslag door aan het wedstrijdsecretariaat. In het geval van een gelijkspel graag even overleggen wie de uitslag doorgeeft.
– Voor de D/E en de F-Jeugd willen we aan de ouders vragen om mee te tellen tijdens de wedstrijden en er op toe te zien dat de uitslagen aan ons worden doorgegeven.
– Als je gaat BBQ-en kun je tussen 16.00 en 17.00 aan de bar betalen. Een pakket kost € 8,50 alleen brood/salades € 5. Dit mag cash maar vanaf dit jaar kan er ook gepind worden. Let op, als je hebt betaald krijg je een bonnetje waarmee je later je vleespakket op kan halen.
– Mochten jullie nou net denken, mooi ik hoef geen cash mee te nemen want ik kan lekker pinnen. Fout! Want dan kun je geen loten kopen!!! Ook dit jaar is er natuurlijk weer een loterij. Alleen nu is het een bijzondere, want met het geld van de loterij willen we een springkussen voor Nova gaan kopen. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen dus zorg dat je cash geld mee hebt.

Wij hebben er weer zin!

Groeten Martine en Nancy