Update scheidsrechterscommissie | NOVA fluit bonusbedrag bij elkaar

24 feb Update scheidsrechterscommissie | NOVA fluit bonusbedrag bij elkaar

Het zaalseizoen begint langzamerhand tot een einde te komen. Daarom geeft de scheidsrechterscommissie een kleine update over de stand van zaken op dit moment. Complimenten voor onze bondsscheidsrechters!

Ondanks het gemis van Rutger Kuus, die dit jaar een reis in Australië aan het maken is, is het korps met het aansluiten van Wesley Metz op volle sterkte en worden er bijna elk weekend 4 wedstrijden voor de bond gefloten. Naast de wedstrijden die gefloten worden, tellen ook de thuiswedstrijden met een jurytafel mee voor het behalen van punten. Voor het zaalseizoen betekent dit dat de teller op dit moment op 33 gefloten wedstrijden (8 meer dan verplicht!) staat en wij nu al een bonusbedrag van €200,- vanuit de bond kunnen verwachten.

Helaas mogen we ‘maar’ 12 bonuswedstrijden voor de bond fluiten en om ervoor te zorgen dat we niet voor niks fluiten, is de commissie op zoek gegaan naar andere verenigingen die onze hulp zouden kunnen gebruiken. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking met Vriendenschaar uit Bodegraven, waar wij in ieder geval nog eens 12 wedstrijden voor zullen fluiten. Dit levert de vereniging nog eens een mooi bedrag van ruim €300,- op.

Tot zover dus een mooie tussenstand. Op het veld hebben wij ons quotum voor de bond ook al bijna bereikt, waardoor wij ook daar op zoek zullen gaan naar een samenwerking.

Scheidsrechterscommissie