Update Teamindelingen 2020-2021

23 jun Update Teamindelingen 2020-2021

Met nog een aantal trainingen, onderlinge wedstrijden en clinics te gaan, komt het einde van dit vreemde seizoen in zicht. De (Jeugd) Technische Commissie heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de definitieve indeling voor volgend seizoen. Goed nieuws is dat elk jeugdteam inmiddels is voorzien van een trainer/coach. Bij sommige teams zijn wij nog op zoek naar ondersteuning, welke teams dit zijn, is terug te lezen in de Update Teamindelingen 2020– 2021. Heb je interesse om aan te sluiten bij één van deze teams? Laat het de JTC dan weten via tc@kvnova.nl.

Wij melden ons weer richting het begin van het nieuwe seizoen met een update van de teamindelingen en het trainingsschema. Medio augustus verwachten wij pas duidelijkheid te hebben over de start van de competitie door de nog geldende corona maatregelen. Zodra hierover nieuws is, delen wij dat via de bekende kanalen.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over teamindelingen of iets anders, dan horen wij dat graag via e-mail: tc@kvnova.nl

Namens de (Jeugd) Technische Commissie,

Steven Bakker