Vacature | Materiaalbeheerder

11 feb Vacature | Materiaalbeheerder

We zijn (nog steeds) op zoek naar een nieuwe materiaalbeheerder! Met de overgang van de zaal naar het veld in het vooruitzicht, is het belangrijk dat deze materiaalverhuizing in goede banen wordt geleid. Ben jij bijvoorbeeld een ouder van een (jeugd)lid en wil je graag iets voor de club betekenen? Dan is deze zeer gewaardeerde en waardevolle taak misschien wel iets voor jou.

Als materiaalbeheerder help je mee om alle materialen van NOVA in de best mogelijke conditie te houden. Ook zorg je voor een overzichtelijke inventaris van alle materialen en schaf je waar nodig nieuwe spullen aan, wanneer materiaal bijvoorbeeld is kwijtgeraakt of kapotgegaan.

Je zult als materiaalbeheerder vooral actief zijn aan het begin van het seizoen, bij de overgangen tussen het veld en de zaal en aan het einde van het seizoen. In de periodes hiertussen zul je zo nu en dan vragen krijgen om zaken aan te pakken.

Heb je interesse of wil je toch nog iets meer weten over de taken als materiaalbeheerder van NOVA? Mail dan naar tc-bestuur@kvnova.nl of bel/stuur een appje naar 06-20357177.

Alvast bedankt, namens alle spelende leden.