CasaNova kantine

NOVA kan zich de gelukkige bezitter noemen van een goede accommodatie: CasaNova. Het gebouw bevat een kantine, vier kleedkamers, een scheidsrechtersruimte, een vergaderkamer en toiletten. Daarnaast is er nog een aparte materialenberging voor het grotere materiaal en de ballen. NOVA beschikt over een terras aan de voorkant van de kantine. Voor trainingen en wedstrijden beschikt NOVA over drie kunstgrasvelden van 40 x 20 meter. De kunstgrasvelden zijn geheel verlicht. Voor de jeugd is er een grote speeltuin en een speelweide. Achter en naast het clubgebouw zijn Jeu de Boules-banen aanwezig voor het spelen van Pétanque. De banen naast het clubgebouw zijn voorzien van verlichting.

Kantine 2

Kantinecommissie ‘aandachtspunten’
Graag willen we een aantal punten onder de aandacht brengen. De kantinecommissie is bezig om alle zaken inzichtelijk te maken, zodat het voor meer mensen makkelijker is om kantinedienst te draaien. De nieuwe kassa is hier een goed voorbeeld van. Nog steeds zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om één of meerdere keren per seizoen een bardienst te draaien. In overleg word je ingeroosterd, ook hoe lang je achter de bar staat, gaat in overleg. Vooral voor de dinsdagavond en de zaterdag zijn wij naar vrijwilligers op zoek. Als je interesse of vragen hebt, meld je dan aan bij Jacco van Heeringen of via clubhuis@kvnova.nl.

Onze kantine ligt redelijk afgelegen, waardoor niet iedereen het fijn vindt om alleen af te sluiten. We willen daarom ook vragen aan de laatste mensen die weg gaan dit even te melden en te wachten zodat de barvrijwilliger niet alleen hoeft af te sluiten. Als je buiten de reguliere openingstijden van de kantine (dinsdag-, woensdag-, donderdagavond, zaterdag) wat wil organiseren, is dit altijd in overleg met de kantinecommissie. Zij beheren de agenda.

Bij Nova houden we ons aan de wettelijke regels. Dat betekent geen alcohol onder de 18! Dat geldt voor zowel de kantine, op het terrein van Nova en tijdens feesten en kampen. Omdat de boetes hoog zijn, voor zowel de club als de overtreder, vragen we iedereen zich aan deze regels te houden. Mocht je onder de 18 toch alcohol nuttigen bij Nova, ben je verantwoordelijk voor de financiële gevolgen, ook voor de boete die de club krijgt.

De kantinevrijwilliger zorgt dat het netjes is achter de bar. Hoe het er aan de andere kant van de bar uitziet, is onze gezamenlijke verantwoording. Graag aandacht voor bijvoorbeeld het opruimen van de jeugdhoek als je kind er heeft gespeeld en het terug brengen van glazen naar de bar. Dan houden we ons clubhuis met zijn allen netjes!

Wij horen het graag als er tips en ideeën zijn. Mail clubhuis@kvnova.nl of spreek ons aan bij NOVA!

Openingstijden
Casanova is geopend op elke trainingsavond (dinsdag, woensdag en donderdag), op de wedstrijddagen en bij speciale gelegenheden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om er een potje te darten. Ook wordt er elke woensdagavond vanaf 19.30 uur en elke zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur Jeu de Boules gespeeld.

Veldcompetitie
Dinsdag             Vanaf 17.45 uur tot in ieder geval 22.30 uur
Woensdag         Vanaf 17.30 uur tot in ieder geval 22.00 uur
Donderdag        Vanaf 17.30 uur tot in ieder geval 22.00 uur

Indien er op zaterdag geen competitiewedstrijden zijn, is de kantine niet geopend, tenzij anders vermeld op de site.

Zaalcompetitie
Dinsdag             Vanaf 19:00 uur
Donderdag        Vanaf 13.30 tot ca. 17.00

Bij erg slecht/koud weer kan het zijn dat de kantine door weinig belangstelling gesloten is.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen.