CasaNova kantine

De accommodatie van NOVA noemen we ook wel ‘CasaNova’. Het gebouw bevat een kantine, vier kleedkamers, een scheidsrechtersruimte, een vergaderkamer en toiletten. Daarnaast is er nog een aparte materialenberging voor het grotere materiaal en de ballen. Nova beschikt over een terras aan de voorkant van de kantine. We hebben drie kunstgrasvelden van 40 x 20 meter. De kunstgrasvelden zijn geheel verlicht. Voor de jeugd is er een speeltuin. Naast het clubhuis zijn jeu de boules banen aanwezig voor het spelen van Pétanque. Ook deze zijn voorzien van verlichting.

De gehele accommodatie is rookvrij.

Kantine 2

Kantinecommissie ‘aandachtspunten’
We hebben een Kantinecommissie, maar daaromheen zijn er natuurlijk nog meer vrijwilligers nodig. Zo delen we bijvoorbeeld teams in voor de bardiensten. Maar daarmee zijn we er nog niet. Vooral voor de zaterdag is alle hulp welkom. Vind jij het leuk om één of meerdere keren per seizoen een bardienst te draaien? Fijn! Meld je dan aan bij Jacco van Heeringen of via clubhuis@kvnova.nl. Je kunt natuurlijk eerst nog wat vragen stellen. In overleg word je ingeroosterd. Ook bespreken we hoe lang je bardienst kan duren. En uiteraard krijg je uitleg over de bar en wat er bij een bardienst komt kijken.

Onze kantine ligt redelijk afgelegen, waardoor niet iedereen het fijn vindt om alleen af te sluiten. We willen daarom ook vragen aan de laatste mensen die weg gaan dit even te melden en te wachten. Zo hoeft de barvrijwilliger niet alleen af te sluiten.

De kantine is open op dinsdag-, woensdag-, donderdagavond en zaterdag. Wil je buiten deze tijdens iets organiseren? Dan is dit altijd in overleg met de Kantinecommissie. Zij beheren de agenda.

Bij Nova houden we ons aan de wettelijke regels. Dat betekent geen alcohol onder de 18 jaar. Dat geldt op het gehele terrein van Nova, maar bijvoorbeeld ook op kamp. We verwachten dat iedereen zich aan deze regel houdt. Mocht je onder de 18 jaar toch alcohol drinken bij Nova, dan ben je verantwoordelijk voor de financiële gevolgen. Ook voor de boete die de club krijgt.

De kantinevrijwilliger zorgt dat het netjes is achter de bar. Hoe het er aan de andere kant van de bar uitziet, is onze gezamenlijke verantwoording. Graag aandacht voor bijvoorbeeld het opruimen van de jeugdhoek als je kind er heeft gespeeld en het terug brengen van glazen naar de bar. Dan houden we ons clubhuis met z’n allen netjes!

Wij horen het graag als er tips en ideeën zijn. Mail clubhuis@kvnova.nl of spreek ons aan bij Nova!

Openingstijden
Casanova is geopend op elke trainingsavond (dinsdag, woensdag en donderdag), op de wedstrijddagen en bij speciale gelegenheden. Ook is er de mogelijkheid om een potje te darten. Verder wordt er elke woensdagavond vanaf 19.30 uur en elke zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur jeu de boules gespeeld.

Veldcompetitie
Dinsdag             Vanaf 17.45 uur tot in ieder geval 22.30 uur
Woensdag         Vanaf 17.30 uur tot in ieder geval 22.00 uur
Donderdag        Vanaf 17.30 uur tot in ieder geval 22.00 uur

Als er op zaterdag geen competitiewedstrijden zijn, is de kantine niet geopend, tenzij anders vermeld op de site.

Bij erg slecht/koud weer kan het zijn dat de kantine door weinig belangstelling gesloten is.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen.