Voorlopige teamindeling 2024-2025

14 mei Voorlopige teamindeling 2024-2025

Beste NOVA-leden en ouders,

We gaan richting het einde van het korfbalseizoen. De afgelopen maanden is de (Jeugd) Technische Commissie druk bezig geweest met de samenstelling van de teams voor volgend seizoen. We starten na de zomer met hopelijk 5 seniorenteams, 8 jeugdteams (exclusief de F), onze Recreanten en Kangoeroes. Er kunnen nog veranderingen plaatsvinden (bijv. nieuwe leden, last minute opzeggingen of langdurige blessures), dit is dan ook een voorlopige indeling.

De voorlopige teamindeling 2024-2025 is hier te downloaden. Op de eerste pagina van het bestand wordt verder uitgelegd waar rekening mee wordt gehouden met het indelen van de teams.

Voor de jeugdteams is de JTC bijna rond met trainers. We zoeken nog enkele mensen die een trainersduo willen vormen of die bij iemand willen aansluiten om een duo te vormen. Met deze samenwerking hoef je niet standaard twee avonden trainen te geven en elke zaterdag bij de wedstrijd te coachen.

Dit jaar was het lastig  om voor de C en B volledige teams te vormen. Deze teams zullen nauw samenwerken en (gedeeltelijk) samen trainen door de krappe aantallen. Samen met de HJO zal de JTC hiervoor een plan maken en in gesprek gaan met spelers om voor hen een passende oplossing te vinden.

Binnen twee weken hopen wij de volledige teamindeling, inclusief alle trainers/coaches, te kunnen publiceren.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de voorlopige teamindelingen, dan horen wij die graag via e-mail: tc@kvnova.nl

De (Jeugd) Technische Commissie