Vrienden van NOVA | Update & Save the Date

03 mei Vrienden van NOVA | Update & Save the Date

De afgelopen 2 jaar heeft er door corona geen Vrienden van NOVA-avond plaatsgevonden, ook is er in 2021 geen oproep gedaan om het jaarlijkse bedrag over te maken naar onze penningmeester omdat wij het geld van 2020 nog niet hadden uitgegeven. Het bedrag dat onze Vrienden in 2020 bij elkaar hebben gebracht staat gereserveerd.

Bij de start van het nieuwe seizoen, op vrijdag 16 september 2022, willen wij graag al onze Vrienden uitnodigen voor de Vrienden van NOVA avond. Verdere details volgen later.

De `Vrienden van NOVA´ is een groep mensen (ouders, spelers, oud-spelers, etc.) die NOVA een warm hart toedragen en dit tot uitdrukking brengen door NOVA financieel te steunen. Met de jaarlijkse bijdrage van €50,- kan NOVA allerhande zaken regelen die anders onhaalbaar zijn. Recente voorbeelden zijn het nieuwe pin/kassasysteem, communicatiesystemen voor scheidsrechters en een bijdrage voor de Giga Kangoeroedag. Erg belangrijk voor NOVA!

Wat er met de bijeengebrachte gelden gebeurt, bepalen de ‘Vrienden van NOVA’ samen op een gezellige avond, meestal in april (nu dus in september).

Wil jij ook Vriend van NOVA worden? Neem contact op met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@kvnova.nl.