Vrijwilligersvacature: NOVA zoekt terreinbeheerders

22 okt Vrijwilligersvacature: NOVA zoekt terreinbeheerders

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ons sportterrein mooi te houden! Dus heb jij groene vingers? En steek jij graag de handen uit de mouwen? Lees dan onderstaande vacature. 

Onze sportvelden en jeu de boules baan liggen in een mooie, groene omgeving. Zowel de velden als de groenvoorzieningen vragen om regelmatig onderhoud, zodat de velden goed bespeelbaar blijven en het terrein er netjes uit blijft zien.

Werkzaamheden die regelmatig moeten gebeuren zijn:

  • onderhoud van de jeu de boules baan: verwijderen eikels, blad en onkruid, aanharken van het grind om de baan goed bespeelbaar te houden.
  • onderhoud van de speeltuin: grasmaaien (elektrisch), verwijderen eikels en bladeren, schoonmaken en onderhouden van de speeltoestellen, planten en struiken snoeien, onkruid verwijderen en streven naar een prachtig groen grasveld!
  • onderhoud van de terrassen: schoonblazen met bladblazer en aanvegen, onkruidvrij houden.
  • onderhoud van het sportveld: schoonblazen met bladblazer, schoonhouden van de grondpotten van de velden (daarin staan de korfbalpalen), kleine reparaties uitvoeren aan de omheining van het veld, onkruidvrij houden van het tegelwerk langs het veld.

Nova zorgt voor alle benodigde materialen om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Natuurlijk staat er ook een lekkere pot warme koffie of thee klaar.

Wij zouden het leuk vinden om ons gezellige clubje vrijwilligers uit te breiden met nieuwe krachten die het leuk vinden om met elkaar te zorgen voor ons prachtige sportpark! Dus lijkt het jou leuk om een bijdrage aan te leveren aan bovenstaande? Neem dan contact op met Dennis van der Werve, bestuurslid Accommodatie. Hij is bereikbaar via accommodatie@kvnova.nl en op: 0613172133.