WE ZIJN LIVE !

01 mrt WE ZIJN LIVE !

FeestNa lang en hard werken is het zover: de nieuwe SITE IS LIVE !  Trots zijn we op het resultaat. We zijn een hele nieuwe richting opgegaan. Een moderne look-and-feel en het thema ledenwerving heeft een prominente plek op de site. Dit zie je zowel op de homepage als in de menustructuur.

Daarnaast heeft Job Paauw onderzoek gedaan naar de behoefte van bezoekers van korfbal-sites. De meest gezochte informatie blijkt; het programma, de uitslagen, de teams en adres/contactgegevens. Deze 4 items zijn daarom het meest benadrukt in de grote ‘buttons’ met afbeelding. Daarboven vind je de normale menu-structuur. Die is behoorlijk veranderd. Ook hebben we alle teksten herschreven.  Tenslotte zijn we erg blij met de contactpagina. Hier zie je verschillende commissies van Nova. Klik je erop, zie je alle leden van de commissie met foto en contactgegevens. Voor de bouw van de site willen wij Job Paauw heel, heel erg bedanken! En op de achtergrond is hij bijgestaan door Jan Hoekstra. Boys, super! De site is nooit af en we blijven hem doorontwikkelen. Maar wij zijn heel erg blij met het resultaat!

De Communicatiecommissie
Birgit Rademakers
Lisa Rademakers
Annelies Kreuger
Laura van Rooijen-Rademakers

PS – Lijkt het je leuk om lid te worden van de Communicatiecommissie? Lees hier verder, mail meteen redactie@kvnova.nl of bel Laura; 06-42758534.