Wie helpt Nova te promoten?

17 apr Wie helpt Nova te promoten?

Voor donderdag 7 mei aanstaande is Nova op zoek naar vrijwilligers die willen helpen de club te promoten onder kinderen. Nova zal namelijk korfbalactiviteiten aanbieden op de grote sportdag van Stichting Kinderopvang De Bilt! In ruil hiervoor kunnen wij flyers, contactgegevens of uitnodigingen om mee te trainen meegeven aan de kinderen. Een grote kans dus in het kader van ledenwerving! 

We zijn dus op zoek naar leden van onze club die zich hiervoor willen inzetten. Het gaat hierbij om minimaal 2 personen die een korfbalactiviteit willen begeleiden voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en minimaal 2 personen die hetzelfde willen doen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Gezellig als groepje een activiteit begeleiden mag dus ook! Het voorbereiden van de activiteiten mag je zelf doen, maar kan ook al voor je gedaan worden!

De grote sportdag vindt plaats bij hockeyclub Voordaan (Lindenlaan 66A in Groenekan) en de korfbalactiviteiten lopen van 10.45 tot 16.00 uur. Dit is inclusief het opstarten en afsluiten. Uiteraard wordt er voor een lunch en genoeg te drinken gezorgd!

Tot slot zijn we op zoek naar iemand die 7 mei voor 10.30 uur in de gelegenheid is om materialen naar de sportdag te brengen en deze na 16.00 uur weer op te halen. Het gaat hierbij om een aantal D-palen inclusief manden, voetplaten en een aantal ballen.

Deze dag kan, met betrekking tot ledenwerving, een ontzettend belangrijke dag worden voor Nova! Daarom is echt alle hulp welkom! Dus ook als je bijvoorbeeld maar een deel van de dag kan.

Voor vragen / opgeven, kun je altijd contact opnemen met Maurice Lindenaar: mauricelindenaar@hotmail.com; 06-52014323