Wie komt er helpen bij de Kangoeroes? | Ook oproep aan ouders

17 aug Wie komt er helpen bij de Kangoeroes? | Ook oproep aan ouders

De Kangoeroes van NOVA zijn al jaren bekend; een behoorlijke club kinderen doet elke week allerlei leuke spelletjes. De kinderen leren spelenderwijs samenwerken én maken kennis met korfbal. Daarna kunnen ze doorstromen naar onze jeugd. Jarenlang hebben we vaste trainers gehad voor de Kangoeroes en hebben we teams ingezet om te helpen. Maar deze werkwijze is nu helaas niet meer haalbaar. We moeten dit dus met elkaar anders invullen. 

Daarom de oproep aan spelers, ouders, en andere Nova-leden om te komen helpen om de Kangoeroes een leuke, sportieve ochtend te bezorgen.

Heb jij geen korfbalkennis?
Voor de jongste Kangoeroes is dat ook niet nodig. Die kinderen doen vooral allerlei spelletjes. Je hoeft de trainingen niet zelf te bedenken en krijgt instructies. Zit jouw kind bij de Kangoeroes? Dan zou je dus goed kunnen helpen.

Heb jij korfbalkennis?
Dan kun je van waarde zijn voor de oudste Kangoeroes. Hiermee kun je de basis leggen, zodat de kinderen kunnen doorstromen naar de jeugd.

Kun jij niet elke week op het veld staan?
De Kangoeroes trainen 1 keer in de week 45 minuten lang. Hoe meer personen zich aanmelden, hoe beter we de trainingen kunnen verdelen. Jij hoeft dus niet elke zaterdagochtend op het veld te staan als dat voor jou niet haalbaar is.

Wil jij van waarde zijn voor onze jongste leden? Neem dan contact op via kangoeroeklup@kvnova.nl. Natuurlijk kun je ook eerst nog wat vragen stellen.

We hopen op jullie reactie, alvast bedankt.

NOVA zijn we samen!