Wijziging Bestuurslid Korfbal Technische Zaken

10 feb Wijziging Bestuurslid Korfbal Technische Zaken

Het bestuurslid vanuit de Korfbal Technische Commissie (TC) Jorg van Rooijen, verlaat om gezondheidsredenen het bestuur. Jorg: “In het begin van 2015 heb ik tussentijds de bestuurszetel korfbaltechnische zaken overgenomen. Helaas heb ik die taak om gezondheidsredenen niet kunnen vervullen zoals we hadden gehoopt. Daarom is het beter dat ik nu het bestuur verlaat.

Er is een vervanger gevonden in de persoon van Marcel Jairam. Hij kent de korfbaltechnische kant van Nova goed en ik heb er veel vertrouwen in dat hij ook als bestuurslid een rol kan spelen in de verdere ontwikkeling van de vereniging.

Ik vind het erg jammer om tussentijds terug te treden. In het afgelopen jaar heb ik een leerzaam kijkje achter de schermen kunnen nemen en gezien hoe hard er gewerkt wordt om te zorgen dat de vereniging blijft draaien. Ik hoop dat we allemaal zuinig blijven omgaan met de vrijwilligers die daar een rol in spelen.”

Nova wil Jorg erg bedanken voor zijn inzet en verrichte werk in de Korfbal Technische Commissie. We wensen hem veel beterschap en een goed herstel toe.

Marcel Jairam zal per direct toetreden tot het bestuur voor Korfbaltechnische Zaken. Daarnaast zal één van de huidige TC-leden aansluiten bij de maandelijkse Bestuursvergaderingen om de Korfbal-Technische zaken te bespreken.

Het Bestuur