Wim Jansen ook volgend seizoen hoofdcoach van NOVA

04 jan Wim Jansen ook volgend seizoen hoofdcoach van NOVA

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Wim Jansen ook volgend jaar aanblijft als hoofdcoach van NOVA. De tot nu toe positieve samenwerking en resultaten smaken voor beide partijen naar meer.

Zoals elk jaar rond deze periode heeft er een evaluatie plaatsgevonden met de selectiespelers en staf. Deze gesprekken gebruikt de Technische Commissie van de selectie (Jaco Schippers, Pieter Keuning en Marcel Jairam) om een goed beeld te vormen van de huidige stand van zaken en om vroegtijdig te kunnen anticiperen op eventuele vertrekken.

De gesprekken dit jaar waren overwegend positief, zowel met spelers als staf. “Het resultaat van Wim zijn inzet in de eerste seizoenshelft is in de zaal tot uiting komen. Met dynamisch spel, doelgerichtheid en veel energie is het leuk om de wedstrijden van NOVA 1 en 2 te kijken. Niet voor niets draaien beide ploegen bovenin mee. We zijn dan ook blij dat Wim nog minimaal 1 seizoen voor onze groep staat.” aldus Jaco Schippers, verantwoordelijk voor de selectiezaken binnen de Technische Commissie van Nova.

Door het vertrek van Maurice Lindenaar zijn wij op zoek naar een coach voor NOVA 2 die samen met Wim de selectie verder gaat ontwikkelen.