Wim Jansen stopt na dit seizoen als hoofdtrainer

22 jan Wim Jansen stopt na dit seizoen als hoofdtrainer

Afgelopen week heeft hoofdtrainer Wim Jansen aangegeven na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van NOVA.  Daarmee komt er in juni een einde aan een fijne samenwerking van twee jaar.

“Wij kwamen er bij de selectieprocedure anderhalf jaar geleden achter dat Wim precies het profiel had dat nodig was voor onze spelersgroep en hebben er vervolgens alles aan gedaan om hem aan ons te binden. Ondanks een aantal onverwachte omstandigheden, zoals vele blessures en vertrekkende spelers, heeft Wim het voor elkaar gekregen om onze selectie individueel en als team te laten groeien. Met een mooie promotie naar de 1e klasse in de zaal als resultaat.” vertelt Sylvia van der Pas, bestuurslid technische zaken.

De komende maanden gaan Wim en de spelers er alles aan doen het resterende zaalseizoen en komende veldseizoen een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. De technische commissie gaat de komende periode gebruiken om gesprekken te voeren met nieuwe kandidaten voor volgend seizoen. De vacature hiervoor kunt u via deze link vinden.