Word óók Vriend van NOVA

13 sep Word óók Vriend van NOVA

Logo Vrienden van NOVA

Jaren geleden is binnen NOVA het initiatief ontstaan van de ‘Vrienden van NOVA’.  Een groep (oud-)leden, supporters en ouders die de vereniging een warm hart toedragen, doneren Nova jaarlijks €50,-. Met dit zeer welkome, extra budget kan onze club leuke dingen doen. Zo hebben de Vrienden in de afgelopen jaren het meubilair vervangen en een nieuw kassasysteem gekocht. Uitgaves die we zonder de bijdrage van de Vrienden niet hadden kunnen doen. Binnenkort organiseren we weer een ‘Vrienden van NOVA-avond’ om onze vrienden te bedanken. 

De avond voor de Vrienden is vrijdag 7 oktober om 20.00 uur (Vrienden only!). Op die avond kiezen de Vrienden zelf waar ze het opgebrachte geld aan willen besteden. Ben je Vriend, maar heb je nog geen uitnodiging gehad? Dan hebben we waarschijnlijk een oud e-mailadres van je of is de mail door je spamfilter onderschept.

Ook Vriend worden?
Wil jij ook ‘Vriend van NOVA’ worden? Maak dan 50,- euro over op: NL44RABO0376112786,  t.n.v.  Penningmeester Nova. Vermeld daarbij je naam en als omschrijving ‘Vriend van NOVA 2022’. Je bent dan direct van harte welkom op de gezellige Vriendenavond op 7 oktober in de Nova-kantine.

Heb je vragen? Neem dan contact op via sponsorcommissie@kvnova.nl.