Zaalkampioenen!

29 mrt Zaalkampioenen!

Met het einde van deze zaalcompetitie in zicht, is het tijd om onze zaalkampioenen in het zonnetje te zetten. 

Twee weken geleden is de E4 voor de 2e keer dit seizoen kampioen geworden, dit keer in de zaal. Afgelopen zaterdag mochten zij dit met elkaar vieren met taart en medailles. Heel bijzonder is dat alle 12 de wedstrijden zijn gewonnen. Een knappe prestatie.

Ook de E2 en Midweek 1 mogen zich na deze competitie kampioen noemen!

Na de start van ons Midweek 1 team in 2019 stonden ze al twee keer eerder klaar om het kampioenschap binnen te slepen. Helaas gooide beide keren een lockdown roet in het eten waardoor het seizoen vroegtijdig werd beëindigd.

Het eerste volledige zaalseizoen, met veel nieuwe spelers, werd direct aangegrepen om het kampioenschap ditmaal wél te verzilveren. Na een intensieve wedstrijd tegen ODIK MW1 werd er gewonnen met 10-8. Manon (technische commissie) stond na de wedstrijd klaar met een heerlijke taart en medailles om de kampioenen te huldigen.

Voor een aantal teams is het nog even spannend en zijn/is de komende wedstrijd(en) cruciaal. Zo kunnen de B1 en zelfs het 1e, ook afhankelijk van wat hun tegenstanders doen, nog kampioen worden! Zet ‘m op💪