Zaterdag 23 mei| Vriendjes en vriendinnetjes welkom

18 mei Zaterdag 23 mei| Vriendjes en vriendinnetjes welkom

Inmiddels trainen de jeugdteams van NOVA alweer drie weken met de corona-maatregelen. NOVA wil nu ook niet-leden verwelkomen en wil zaterdag 23 mei kinderen van 4 tot en met 12 jaar mee laten doen met de Kangoeroes of de clinic voor de E en de D. 

Verschillende sportclubs zijn weer open in de gemeente De Bilt. Dat betekent dat veel kinderen weer kunnen sporten. Echter, niet alle kinderen zijn lid van een sportvereniging en sommige kinderen beoefenen een sport waarvan nog geen trainingen mogen plaatsvinden. NOVA wil ook deze kinderen graag helpen om weer te kunnen sporten.

Neem een vriendje of vriendinnetje mee
Daarom zijn zaterdag 23 mei vriendjes en vriendinnetjes welkom bij NOVA. De kinderen van de Kangoeroes mogen zaterdag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de kangoeroetraining. De kinderen uit de E en de D krijgen zaterdagmiddag voor de tweede keer een clinic van selectiespelers. Zij mogen hiervoor ook een vriendje of vriendinnetje uitnodigen. De clinic is ’s middags van 12.30-13.30 uur. Dinsdagavond krijgen de kinderen uit de E en de D een briefje mee die ze aan een vriendje of vriendinnetje kunnen geven.

Willen jullie aan de trainers doorgeven wie er meekomt naar de training/clinic? Vraag (de ouders van) het vriendje of vriendinnetje voorafgaand aan de training/clinic het corona-protocol te lezen.

Tot zaterdag!

Afgelopen zaterdag kregen de spelers en speelsters uit de E en de D al een eerste clinic van selectiespelers.