Zaterdag 30 maart de apotheose van het seizoen!

25 mrt Zaterdag 30 maart de apotheose van het seizoen!

Waar NOVA 2 en F1 de kans hebben om het kampioenschap binnen te slepen krijgt NOVA 1 de kans om de laatste strohalm voor lijfsbehoud in de Overgangsklasse te grijpen.

Wij roepen iedereen op om komende zaterdag naar de sporthal te komen en de seizoens apotheose van dichtbij mee te maken!

NOVA F1 – Animo F1 – 11:10

Onze F1 speelt om 11:10 voor het kampioenschap! Dit doen zij tegen de nummer 3 van de poule, Animo F1 uit Geldermalsen. De F1 staat in punten (17) gelijk met hun directe concurrent, RDZ F1. Bij winst van beide ploegen volgt een gedeeld kampioenschap, bij winst van NOVA en verlies of gelijkspel van RDZ is onze F1 zelfs alleen kampioen!

NOVA 2 – MIA 3 – 15:30

Voor NOVA 2 telt zaterdag alleen de winst! Fluit de scheidsrechter zaterdag met een positief resultaat voor NOVA dan promoveert de ploeg van Eelco Jochem direct naar de reserve 1e klasse!

Al het gehele seizoen trekken MIA en NOVA gelijk op, met als resultaat een alles bepalende kampioenswedstrijd komende zaterdag.

NOVA 1 – KVA 1 – 17:00

De laatste strohalm voor lijfsbehoud in de Overgangsklasse. Lukt het NOVA 1 om tegen directe concurrent KVA een beslissingswedstrijd af te dwingen? Coach Tom Rickli: “Ik sta er positief in en denk dat wij best nog een kans maken. Dat baseer ik op hoe wij spelen. Ik vind dat wij bij vlagen goed korfballen.”.