Zeer griezelige Halloweenavond

26 okt Zeer griezelige Halloweenavond

Wie vrijdagavond 21 oktober langs NOVA kwam, zag wel wat andere figuren dan normaal. En ook de te horen geluiden hoorden niet echt thuis bij een korfbalvereniging. Het clubhuis was namelijk omgebouwd tot een heus spookhuis. En dat was professioneel aangepakt

Al vanaf de fietsenstalling kwam je spoken en andere enge figuren tegen. En hoe verder je kwam, hoe griezeliger het werd. De avond begon voor alle teams in de spannende bestuurskamer. Het was wachten op hét moment dat de heks je zou komen halen. Nadat ze had aangeklopt, nam ze de teams mee naar de griezelige heksenkring achter in het bos voor een spannend verhaal.

De jongere teams bleven daarna bij Nova voor een Halloween spellen-parcours. Ze deden blikgooien met spookjes, ringwerpen om een heksenhoed en als afsluiter gingen ze het spookhuis in, in één van de kleedkamers.

De oudere teams vertrokken na het verhaal voor een spooktocht in het bos. Onderweg kwamen ze langs een aantal posten waar ze moesten voelen, proeven of een geblinddoekt parcours moesten lopen. Om onderweg uiteraard een aantal keer goed aan het schrikken te worden gemaakt.

Voor iedereen eindigde deze geslaagde avond bij het clubhuis voor een glaasje heksenlimonade.

Wil je een betere indruk krijgen van de spooksetting bij Nova? Op Facebook staan foto’s in dit fotoalbum! Een waarschuwing vooraf: de foto’s kunnen als ‘eng’ worden ervaren.

Via deze weg bedanken wij graag iedereen die aan deze avond heeft meegeholpen!